Bitcoin bestaat nu alweer een tijdje. Toch zijn Bitcoin en andere crypto de afgelopen jaren pas echt in populariteit toegenomen. Steeds meer mensen investeren in Bitcoin of altcoins en er komen steeds meer plekken waar je daadwerkelijk met crypto kunt betalen. Iets wat een lange tijd voor onmogelijk werd beschouwen. We zitten in een interessante fase van crypto’s. Elk jaar zijn er weer nieuwe regels omtrent cryptocurrency en elk jaar komen we weer dichterbij de waarheid. Maar wat is deze waarheid precies? Gaan Bitcoin of andere crypto ooit echt een groot betaalmiddel worden? En wat is de voorspelling bijvoorbeeld van Bitcoin? Het is interessant om hier bij stil te staan. Juist omdat crypto’s zo lastig te voorspellen zijn. Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Wij gaan het behandelen. Lees je mee?

Wat is Bitcoin?

Even terug naar de basis van Bitcoin, want wat is Bitcoin eigenlijk precies? Bitcoin is een digitaal betaalmiddel dat officieel bestaat sinds 2009. In dit jaar werd namelijk de eerste Bitcoin d.m.v. van mining ontstaan. We spoelen even 10+ jaar door, want waar staat de Bitcoin nu? Tegenwoordig is de Bitcoin al aardig ingeburgerd en zijn er miljoenen mensen met Bitcoin. Veel mensen zien Bitcoin nog als investering. Een manier om geld mee te verdienen dus. Toch zie je al steeds meer winkels waar je kunt betalen met bijvoorbeeld Bitcoin.

Leestip: https://www.descrypted.com/bitcoin/

Bitcoin verwachting

Wat de Bitcoin voorspelling is? Dat is lastig te zeggen. Het is een hele moeilijke markt om te voorspellen en niemand weet wat er met de Bitcoin zal gebeuren. De meningen zijn dan ook verdeeld. Raakt de koers de 100.000, 200.000 of toch terug naar 5000? Het kan allemaal.

Bitcoin en andere crypto vergelijken?

Wil je investeren in crypto? Crypto vergelijken doe je bij Descrypted.com. Doe er je voordeel mee en investeer!